Čo s novinkami?

Posledné dni som to tu nejako zanedbávala, čo mi je fakt ľúto, ale nedostala som sa na internet. U babky je to s wifi pripojením bieda a malý modem momentálne nemám k dispozícii.
Ako som si všimla na ostatných blogoch, prespala som všetky zaujímavé projekty a je načase aspoň čiastočne to dobehnúť. Aby sa však nepovedalo, hlasovala som za ocenenia blogerov u Stromy.

1. Moja najväčšia novinka je venovaná The Indigo spell. Netrpezlivo odpočítavam dní do vydania a ten čas sa ťahá oveľa horšie po prečítaní prvých dvoch kapitol, ktoré prednedávnom zverejnila Richelle na jej blogu.

Druhá kapitola ma vážne zničila. Prečítala som si ju a potom znovu. A mám na to iba jediné slovo: Nádhera!  Adrian už ani nemohol byť úžasnejší. Mali by ste sa spýtať mojej kamošky, ako som vyvádzala, keď som tretiu kapitolu nikde nenašla. Sedela vedľa mňa a smiala sa na mne.
Ale vážne, prečítať si to bolo pre mňa najlepším a zároveň najhorším zážitkom. Najlepším preto, lebo kniha už teraz prekonáva moje očakávania a najhorším preto, lebo musím čakať! Dočerta aj s tým! Bodaj by som Richelle videla do hlavy. 

2. Keďže som ešte nemala šancu popriať v mene môjho blogu Šťastný Nový Rok. Nejdem to zbytočne obkecávať, každý veľmi dobre vie, s akými prianiami sa nový rok spája. 
Ale rada by som vyzdvihla jednu zvláštnosť, ktorú som zbadala po tom, čo sme vypustili o polnoci ohňostroj. Neviem, či si to všimli aj ostatní, ale tu u nás sa dal vidieť obrovský biely kruh okolo mesiaca. Tým nemyslím obrovský obrovský. Ale obrovský akože na pol oblohy. Vyzeralo to tak super, že som na to zízala dobrú polhodinu a čudovala sa, čo to je. 
Dnes som teda trochu blúdila po nete a zistila som, že táto "halo" vznikla vďaka dymu z petárd a ohňostroja. Ako sa to však takto parádne podarilo, to mi je záhada. 


3. Momentálne mám obdobie pozerania, takže tu sú dva filmy, ktoré podľa mňa definitívne stoja za pozretie. 


The Perks of being a Wallflower je výborný film o zvláštnom chlapcovi, ktorý sa volá Charlie. Mám doma aj knihu. Celkom sa mi páčila, ale to by som nebola úprimná, keby som nepovedala, že sa mi film páčil oveľa viac. Toto je asi jeden z mála prípadov. Väčšinou nie je ani jeden film tak dobre urobený, aby sa vyrovnal knihám.  Tento by si však získal môj obdiv už len kvôli Loganovi Lermanovi. Je to naj naj herec a videla som s ním asi všetky interviewá, ktoré som na nete našla. Nehovoriac o tom, že sa už neviem dočkať Percyho Jacksona 2. 
Total Recall je sci-fi film. Vykľula sa z neho poriadna pecka. Niečo takéto som už dávno hľadala. Má originálnu zápletku, super postavy a premyslený dej. Veľkým plusom je aj herecké obsadenie: Colin Farrell, Kate Backinsale a Jessica Biel. Jednoznačne odporúčam každému maniakovi. Škoda, že som na tom nebola v kine. 

4. Rada by som sa poďakovala Simone, ktorá ma zahrnula do jej piatich TOP najobľúbenejších blogov. Keď som dnes zablúdila na jej stránku, úplne ma to odrovnalo. Nečakala som, že tie moje keci niekoho fakt zaujímajú, ale definitívne mi to zlepšilo deň. 
Takže ďakujem. 



4 komentáre

  1. wau, ten kruh okolo mesiaca som si teda nevšimla, aj keď som zízala na mesiac dosť často v priebehu Silvestra 8D spln so mnou robí divy, niekedy sa cítim ako ešte neobjavený vlkolak, nikdy neviem pri splne spať 8D
    Charlie je zaujímavá postava a kniha sa mi veľmi páčila, film ešte nemám dopozeraný, ale už teraz sa mi páči, súhlasím, že je v niečom lepší ako kniha, asi to bude Loganom 8P a Emmou 8_)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten kruh bol fakt super a ja som veľmi rada, že som si ho všimla. Vlastne, keď nad tým rozmýšľam, u nás sa to nedalo nevšimnúť, pokiaľ teda nebol niekto poriadne ožratý.
      Ani ja pri splne neviem spať, ktovie prečo. Asi sa z nás fakt stávajú vlkolaci.
      Logáááááááááááááááááááááááááááán. :D:D

      Odstrániť
  2. Ja teraz neviem, či je tá kniha už naozaj taká dobrá, alebo ty si len vážne extrémne nadšená, až to nie je objektívne :D Teda, nie žeby sa mi tie knihy nepáčili, ale môj názor poznáš :D (ehm,Dimitri,ehm :D)
    Oh, a ešte tá fotka je extrémne super :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak objektívna asi nie som, ale ja si myslím, že som, lebo si to moju pochvalu jednoznačne zaslúži a už sa tak tešíííííííííííííííííííím na trojku :D

      Odstrániť