Excited about... (3)

Moja lenivosť akosi v poslednom čase nemá hranice, ale trochu som sa posnažila a podarilo sa mi zosnovať aspoň tento článok.

Na čo som zvedavá:
Kass Morgan, The 100: V budúcnosti žijú ľudia v mestách na vesmírnych lodiach, ktoré obiehajú vysoko nad toxickou atmosférou Zeme. Nikto nevie kedy, alebo dokonca či, bude niekedy dlho opustená planéta znovu obývateľná. S ubúdajúcimi zdrojmi a s narastajúcou populáciou na lodi však treba niečo robiť predtým, ako bude neskoro. 
Preto sa sto mladistvých delikventov stane súčasťou nebezpečnej misie, ktorá ich zavedie späť na Zem, aby ju znovu osídlili. Po brutálnom pristátí sa tínedžeri ocitnú na planéte, ktorú videli iba z vesmíru. 
Tvárou v tvár nebezpečenstvu v tomto novom drsnom svete sa snažia vytvoriť nezáväznú komunitu. Ale čoskoro musia čeliť ich minulosti a neistote z budúcnosti. Aby prežili, nezostáva im nič iné, len sa znovu naučiť dôverovať a milovať. 

Knižka vyjde až v septembri a takisto sa dočkáme aj seriálu. Už je vonku  trailer: 


A keď sme už pri tých seriáloch, celkom sa mi zapáčila aj ukážka na seriál The Tomorrow people. Je to o niekoľkých mladých ľuďoch, ktorí predstavujú nový stupeň vývoja v ľudskej evolúcii. Vedia sa teleportovať, komunikovať medzi sebou myšlienkami a čo ja viem, čo ešte. Spolu majú proti niečomu bojovať, ale proti čomu?
Zistíme v septembri. 

A ešte do tretice. Je tu jeden ďalší seriál, ktorý ma zaujal hlavne kvôli tomu, že tam hrá Matt Lanter a volá sa Star-crossed. Má sa tam riešiť veľká láska medzi ľudskou babou a mimozemšťanom. Znie to otrepane, čo? Ale ak niekto môže čítať stále dookola o upíroch, myslím si, že ďalšiu nádielku mimozemšťanov tiež zvládne. Okrem toho Matt je úžasnýýýý!

Presúvam sa späť ku knihám. Momentálne sú tu dve, ktoré mi padli do oka a dúfam, že sa k nim čoskoro dostanem. Majú bombové obálky. 


Jessica Gunhammer, A Summer to RememberEighteen-year-old Ava knows this summer is going to be one of the best ones yet, but it isn't going how she originally planned...

Ava's life takes an unexpected turn on graduation day, when Jason, the love of her life, suddenly dumps her. Blindsided and feeling betrayed she is determined to win him back at the end of year frat party. Something that wasn't in her plan, however, was being sidetracked by a complete and total stranger. Caught off guard by this unexplainable attraction, she can't figure out why she's having such a hard time forgetting about him.
Adrian had one thing on his mind that night. It was to get through the summer and not have to worry about anything, but working with his dad and getting the hell out of this small town...
When he meets Ava his whole world is turned upside down. He doesn't know why but he knows that this is the girl he's supposed to be with. The only problem is going to be trying to convince her of the same thing.


V poslednom čase sa dosť zameriavam na New Adult, len aby som sa na to potom mohla dobre v recenzii posťažovať.
To je vtip.
Kto by nebol zvedavý? Ja nemôžem za to, že niektoré tie autorky absolútne nevedia písať a nakoniec sa tak naštvem, že poriadne znížim hodnotenie. Ale rozhodla som sa, že po The Sea of Tranquility dám šancu aj niečomu ďalšiemu. Hádam, že treba skúšať, kým si konečne nenájdeme to pravé.

Stacey Kade, The Rules:                      
 1. Never trust anyone.
2. Remember they are always searching.
3. Don’t get involved.
4. Keep your head down.
5. Don’t fall in love.

Five simple rules. Ariane Tucker has followed them since the night she escaped from the genetics lab where she was created, the result of combining human and extraterrestrial DNA. Ariane’s survival—and that of her adoptive father—depends on her ability to blend in among the full-blooded humans in a small Wisconsin town, to hide in plain sight at her high school from those who seek to recover their lost (and expensive) “project.”
But when a cruel prank at school goes awry, it puts her in the path of Zane Bradshaw, the police chief’s son and someone who sees too much. Someone who really sees her. After years of trying to be invisible, Ariane finds the attention frightening—and utterly intoxicating. Suddenly, nothing is simple anymore, especially not the rules…

Asi to tiež neznie ktovieako originálne, ale námet sa mi páči. Možno budem na konci prekvapená. 
Alebo nie? 


                                                   Nejaké knižné novinky na tento mesiac: 





Teraz niečo zo sveta filmov

Kto chce vidieť nový Star Trek
JA!

A aby toho nebolo málo, som veľmi zvedavá aj na Man of Steel, čo má byť nový film o Supermanovi, podľa mňa, celkom vydarený. Ale to posúdim naozaj, až keď si ho pozriem.  


A ešte je tu jeden film, na ktorý sa teším a to hlavne kvôli Loganovi Lermanovi(Percy Jackson). Hrá tu ale aj Lily Collins(Clary z TMI) a Kristen Bell (Veronika Marsová). Film sa volá Stuck in Love a je to zrejme niečo o vzťahoch a o tom, ako kto vníma lásku. 

5 komentárov

  1. O knihe The 100 som predtým vôbec nepočula, ale nedávno som videla ten trailer na seriál a uvažujem, že to možno začnem sledovať. Snáď to bude stáť za to :D Z tvojho výberu noviniek sú mi povedomé iba dve - a až donedávna som netušila, že Faking it aj nejako nadväzuje na Losing it. Nj, očividne ma to zas tak až nezaujalo :D Ale na GotG sa teším, objednám hneď ako sa bude dať :D Hmm, Star trek som doposiaľ nevidela ani jeden. Taktiež som nikdy nevidela filmového Supermana - hoci seriál som sledovala pravidelne a bavilo ma to :D - no toto si možno kvôli Henrymu pozriem. Ah :D A trailer na to posledné som tiež nedávno videla a aj keď je tam zmes zaujímavých mien, ten trailer je hroooozne nudný :D Alebo som ja iba maximálne nesenzitívna? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som pozerávala pravidelne iba Smallville, ale tuším som zahliadla aj pár dielov zo Supermana :D
      Nudný? Nad všetkým, kde je Logan, slintám, takže som nejako nesledovala, či je nudný. :D

      Odstrániť
  2. To od tebe není hezké, teď jsem se začala těšit na Stuck in Love, a přitom jsem doteď ani nevěděla, o co přicházím! :D Ach jo, to zas bude čekání :) Ale vypadá to super... No, každopádně díky za tip, asi :D

    -Freckles

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Asi? Ja som na to zvedavá už len kvôli tomu obsadeniu :D

      Odstrániť
    2. Asi, protože teď se nemůžu dočkat, až to uvidím, a to bude bůhvíkdy :D

      Odstrániť